Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Δύσκολες ώρες περνάει ο Σιμάο

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού έμαθε σήμερα ένα πολύ δυσάρεστο νέο και πιο συγκεκριμένα ότι πέθανε ο ...
αδερφός του σε τροχαίο στην Αφρική και φυσικά ήταν ράκος. Ο νεαρός πήγε στην προπόνηση της ομάδας με πολιτικά ρούχα και έτοιμος να αναχωρήσει για την πατρίδα του, αλλά μετά την ομιλία του Νικόλα Πατέρα άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα όσο χρειαστεί και όπως ενημέρωσε τον Κάρλος Φρέιτας θα φύγει μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την Αφρική.

Τετ α τετ με Πατέρα

Ο Σιμάο για να αλλάξει γνώμη και να μείνει μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα έπαιξε ρόλο το τετ α τετ που είχε με τον Νικόλα Πατέρα. Ο Αφρικανός αμυντικός μέσος ενημέρωσε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού για το τραγικό συμβάν και τις δύσκολες ώρες που περνάει και μέσα από την κουβέντα που είχε με τον Πατέρα πείστηκε να μείνει και να βοηθήσει την ομάδα στο ντέρμπι.

Σίγουρα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή γι' αυτόν, ο Σιμάο δείχνει μεγάλη ψυχική δύναμη. Δείχνει ότι είναι παλικάρι και γουστάρει που παίζει στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι κι εύκολο πράγμα να χάνεις τον αδερφό σου και να θες να παίξεις.
\
Συντάκτης: Νικόλας Βασιλαράς

#aneksartitos13#

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω αν έκανε καλά ο πατέρας που τον έπεισε να μείνει. Η ψυχολογική φόρτιση ίσως λειτουργήσει ανασταλτικά στην απόδοση του Σιμάο. Σε κάθε περίπτωση δείχνει οτι είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και βάζει την ομάδα πάνω από όλα !

Συλληπητήρια σε αυτόν και την οικογένεια του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου