Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Νταμπλ και μετοχές

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού είχε συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των παλαιμάχων της ομάδας και μίλησε για όλους και για όλα. Ο Πατέρας είχε κουβέντα με τον νέο πρόεδρο Βασίλη Κωνσταντίνου αλλά και τους Αντώνη Αντωνιάδη, Τότη Φυλακούρη, Βαγγέλη Πανάκη, Γιώργο Γονιό, Νίκο Τζουνάκο, Γιάννη Βονόρτα, Κώστα Αθανασόπουλο και Δήμο Κάβουρα. Στη συζήτητηση που είχαν προέκυψαν πολλές ειδήσεις, με το θέμα της μεταβίβασης μετοχών από την οικογένεια Βαρδινογιάννη να είναι η πιο σημαντική.
Ο Πατέρας με τον Βγενόπουλο θα έχουν τελικά, όπως όλα δείχνουν, το ...
35% αφού το ποσοστό που αρχικά είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι φαίνεται να έχει μειωθεί με βάση τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ. Αναλυτικά όσα δήλωσε...
Για το ποσοστό μετοχών: «Πάμε καλά. Θα δούμε πώς θα μοιραστεί το ποσοστό. Πιθανότατα ο Βαρδινογιάννης θα πέσει στο 30%, ο Βγενόπουλος θα πάει στο 25%, εγώ στο 10%, ο Παύλος στο 5%, ο Ερασιτέχνης μένει στο 10% και οι υπόλοιποι μέτοχοι θα φτάσουν στο 20%».
Για την οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού, αλλά και για το έλλειμμα της ομάδας:
«Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μειώσουμε τα έξοδα γιατί περιμέναμε περισσότερα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ. Υπήρχαν υπερβολικοί μισθοί που δεν δικαιολογούνταν και ειδικά αυτή την περίοδο θα έλεγα ότι είναι πρόκληση. Υπάλληλος έπαιρνε 12.000 ευρώ το μήνα. Παραλογισμός. Κόψαμε από μισθούς στην ΠΑΕ και στην Παιανία. Μέχρι το καλοκαίρι τελικά δεν θα έχουμε πρόβλημα. Μετά θα βάλουμε χρήματα και θα κάνουμε καλές μεταγραφές».
Για το αγωνιστικό κομμάτι:
«Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Το καλοκαίρι δημιουργήθηκε ένα κενό στο διάστημα που έλειπα και εκεί φάνηκε ότι έγινε ζημιά. Χαλάρωσαν τα πράγματα. Έφυγαν λάθος παίκτες. Προσπαθούμε μέσα από τις αλλαγές και του προπονητή και του τιμ να κάνουμε κάτι καλό για τη συνέχεια. Παράπονο από τον Νιόπλια δεν έχω, αλλά φάνηκε ότι τελικά δεν έκανε για τον Παναθηναϊκό. Φέραμε τον καλύτερο προπονητή που κυκλοφορούσε αυτή την περίοδο. Έχουμε και το παρασκήνιο απέναντί μας. Βλέπετε πάλι πρόσωπα του παρελθόντος να έχουν πιάσει πάλι δουλειά».
Για τον Γκοβού: «Κι εμείς εξετάσαμε όλα τα ενδεχόμενα. Δεν είναι εύκολο να λυθεί ένα τέτοιο συμβόλαιο. Κατ’ αρχάς του κάναμε σημαντική μείωση στις αποδοχές. Το καλοκαίρι θα το επανεξετάσουμε. Αν δεν αλλάξει πρόσωπο θα φύγει».
*Οι παλαίμαχοι ζήτησαν από τον Νικόλα Πατέρα ακόμη και να λύσει το συμβόλαιο του Γκοβού, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και να παραδέχεται ότι υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο να επανεξεταστεί το καλοκαίρι. Μάλιστα, τόνισε πως πολλοί παίκτες αναμένεται να κληθούν για να μειώσουν το συμβόλαιό τους.
Για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού:
«Σιγά τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, στο τέλος εμείς θα πάρουμε το νταμπλ».
Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο Μαρινάκης είναι φίλος μου, αλλά οι ομάδες είναι άλλη δουλειά. Ο καθένας κοιτάει τη δική του ομάδα. άλλο φιλία, άλλο ομάδα. και ο Βαρδινογιάννης είναι φίλος μου, αλλά για τον Παναθηναϊκό τσακωθήκαμε. Θέλουμε να μείνει μαζί μας».
Για τον Ερασιτέχνη:
«Πρέπει καθένας ισχυρός οικονομικά Παναθηναϊκός να αναλάβει ένα τμήμα και να το απογειώσει. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να παραδοθεί καθαρός ο Ερασιτέχνης. Σε κάθε τμήμα υπάρχουν μεγάλα χρέη. Πρέπει ο Θανάσης να τα ρυθμίσει και μετά θα βρεθούν πολλοί ενδιαφερόμενοι. Και ο Βγενόπουλος ήθελε να πάρει την ξιφασκία και άλλοι ήθελαν να μπουν, αλλά με τα χρέη έκαναν πίσω.
Για τους παλαιμάχους: «Σας δίνω το κινητό μου τηλέφωνο, ό,τι θέλετε να με βρίσκετε. Επίσης αν κάποιοι από εσάς είναι προπονητές και θέλουν να βοηθήσουν, ας μιλήσουν με τον Αντωνίου για να συνεργαστούμε στην ακαδημία».

leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου