Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Χάθηκαν λεφτά στο Τελ Αβίβ;

Η βρομιά που αναδύεται από τον Πειραιά δεν λέει να σταματήσει, καθώς ακόμη ένα επεισόδιο στην αμαρτωλή ιστορία του Ολυμπιακού παίχτηκε σχετικά με τον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός. Ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών, Σωτήρης Βοργιάς μιλώντας στην εκπομπή «Η Δίκη» δημιούργησε πολλά ερωτήματα σχετικά με παρασκηνιακές κινήσεις στη ρεβάνς των προκριματικών του Europa League, από τους «ερυθρόλευκους».
«Να έρθουν σε μια εκπομπή Μαρινάκης, Δαλούκας και Μπέος και να μας πουν γιατί μάλωσαν, τι λεφτά χάθηκαν και για ποιον ευρωπαϊκό αγώνα. Εννοώ το Μακάμπι-ΟΣΦΠ, το οποίο διηύθυνε Ιταλός διαιτητής», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στα μέσα Ιανουαρίου, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας είχε αναρωτηθεί και εκείνος αν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού και του διαιτητή, λέγοντας: «Επειδή πολλά ακούμε για τον κ. Δαλούκα από τον κ. Μαρινάκη τον προσκαλώ να μας πει εάν γνωρίζει προσωπικά τον εν λόγω διαιτητή, εάν έχει συναντηθεί μαζί του και τον λόγο της συνάντησης».
Θα επέμβει άραγε ποτέ κανείς για να μάθουμε τι έχει γίνει παρασκηνιακά στο συγκεκριμένο παιχνίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου