Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Εσύ θα λείψεις;

Το Σάββατο 26 Φεβουαρίου οι νικητές του μεγάλου ντέρμπι, οι πρώτοι μάγκες της χώρας αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο. Εμείς έχουμε αγώνα απέναντι στο σάπιο κατεστημένο που κατατρώει τις σάρκες μας, που διορίζει πρωταθλητές!
Έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά με τα πράσινα που μπήκαν μέσα στο Καραϊσκάκη και ξεφτίλισαν την πιο βρωμερή ομάδα του ελληνικού αθλητισμού να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε αυτό που δεν έκαναν οι αόρατοι μεγαλομέτοχοι. Να προστατεύσουμε την ομάδα και να την αγκαλιάσουμε.
Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον Τζιμπρίλ Σισέ να τον κρατήσουμε για πάντα εδώ και να τον πείσουμε να μείνει μαζί μας για να ρίξουμε παρέα την χούντα.
Έχουμε υποχρέωση να στείλουμε εμείς το μήνυμα σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα συζητηθεί.
Έχουμε υποχρέωση να διατρανώσουμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ ότι όποιος πειράζει τον Παναθηναϊκό θα μας βρίσκει μπροστά του.
Έχουμε υποχρέωση να μην υπάρχει ούτε ένα κενό κάθισμα. Αυτή θα είναι η αναγνώριση στους αληθινούς θριαμβευτές, το δικό μας μπράβο για τον απόλυτο διασυρμό του κόκκινου παρακράτους και η στήριξη για όσα πέρασαν εκεί. Όπως ακριβώς έπραξαν και όσοι πήγαν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Παιανία.

Το ραντεβού μας είναι στον τόπο που το τριφύλλι δόξασε την Ελλάδα τόσες και τόσες φορές.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Ολυμπιακό Στάδιο

Ώρα 19:30

ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙΣ;
Διέδωσε το παντού!

1 σχόλιο: