Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

«Λούης» ο Δαλούκας!

Τρέχοντας αποχώρησε ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ολοκληρώνοντας για σήμερα τις καταθέσεις στον αθλητικό εισαγγελέα. Ο Σωτήρης Βοργιάς δήλωσε: «ελπίζω κάτι να βγει», φεύγοντας από την Ευελπίδων.

Πρώτος κατέθεσε ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοριάς, καθώς είναι ο άνθρωπος που έβγαλε στην επιφάνεια την περιβόητη υπόθεση κασέταgate, με όσα αποκάλυψε πριν από μερικές μέρες σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή.
Φεύγοντας από τα γραφεία του αθλητικού εισαγγελέα αρκέστηκε να πει: «η προανάκριση είναι μυστική, ελπίζω κάτι να βγει αυτή τη φορά».

Αμέσως μετά τον Σωτήρη Βοριά , στις 10:25 μπήκε μέσα και ο Γιώργος Δαλούκας, ο οποίος αποχώρησε μετά από 1,5 ώρα τρέχοντας συνοδευόμενος από τον δικηγόρο και τον σωματοφύλακα του.

Με τις δύο αυτές καταθέσεις ολοκληρώθηκαν για σήμερα οι εξετάσεις από τον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου που αναμένεται από εβδομάδα να καλέσει και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της υπόθεσης, όπως τον Μπέο, τον Κούγια και τον Πατέρα.

Πάντως η γενική εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί με διαδικασίες εξπρές, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην σκοτεινή υπόθεση σε χρόνο ρεκόρ και εάν υπάρχουν στοιχεία για παράνομες πράξεις, να αποδοθούν ευθύνες.

Παράλληλα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Ανδρέας Φάκος ζήτησε τα στοιχεία από τον κ. Σιμιτζόγλου προκειμένου να αποδώσει και αυτό ευθύνες στους πρωταίτιους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου