Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Πλασματικό πρωτάθλημα»

Τώρα εξηγούνται τα όργια στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός είναι ανίκανος να κερδίσει άλλο ματς εκτός από τα φιλικά και μόνο και μόνο στην ιδέα πως η διαφορά θα εξανεμιζόταν λεκιάστηκε και έκανε ότι περνάει από το χέρι του για να πάρει κάλπικα ακόμα ένα πρωτάθλημα. Διαφορετικά εάν η παρέα του Καλόπουλου άφηνε τον Παναθηναϊκό να φύγει νικητής από το τηγάνι τα πράγματα τώρα θα ήταν διαφορετικά και οι γκέλες με Ατρόμητο και Λάρισα δεν θα είχαν έρθει ποτέ με αποτέλεσμα η κούπα να ήταν ακόμα ανοιχτή.
Αυτό έλεγε χθες στους συνεργάτες του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σύμφωνα με την Sportday. «Αν δεν γινόταν η κλοπή στο μεταξύ μας παιχνίδι, η διαφορά δεν θα ήταν στους 10 βαθμούς. Και θα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε την ανατροπή. Είναι ξεκάθαρο ότι το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε πλασματικό. Αν παίρναμε τη νίκη, όπως δικαιούμασταν, στο ντέρμπι, όλα τώρα θα ήταν διαφορετικά. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Κάναμε κάποια λάθη κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες, που μας στοίχισαν, αλλά στο Καραϊσκάκη με το έτσι θέλω μας στέρησαν το δικαίωμα να μπούμε γερά και πάλι στη μάχη του τίτλου», έλεγε χαρακτηριστικά ο Φερέιρα.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα έλεγαν: «Έχουν χάσει δύο φορές από εμάς, έχασαν από την ΑΕΚ, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και παίρνουν το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου