Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Το κύκλωμα ήταν αδίστακτο»

Eκτός απ’ την περίφημη εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου το 2002, που έβγαλε στον αέρα τα… άπλυτα Θωμά, Σπάθα, Πανόπουλου, υπήρξε και συνέχεια με τον γνωστό δημοσιογράφο να φέρνει στο φως της δημοσιότητας κι άλλες αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση της παράγκας που είχε απλώσει τα πλοκάμια της και στις μικρότερες κατηγορίες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Δέκα μέρες μετά τη μετάδοση εκείνης της ιστορικής εκπομπής, στη «Ζούγκλα», ακούστηκαν οι εκμυστηρεύσεις του πρώην γενικού αρχηγού των Τρικάλων, Βασίλη Μπαμπούνη, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο κανάλι «TV 10 Τρικάλων».
Η κόπια της συγκεκριμένης αναμετάδοσης πέρασε στα χέρια των συνεργατών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και ο ρεπόρτερ δεν έχασε την ευκαιρία να τη δείξει σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας, ώστε να γίνει για μία ακόμα φορά γνωστό πώς κατέληγαν οι τίτλοι στην ομάδα της… φουστιάς, που είχε την αμέριστη συμπαράσταση του κυκλώματος:
…«Ανεβήκαμε στην Α’ Εθνική όταν αποκτήσαμε σχέσεις με τον Θωμά Μητρόπουλο. Όποιος είχε επαφές μαζί του, έπαιρνε τα αποτελέσματα που ήθελε. Πηγαίναμε στην “παράγκα” συνεχώς και τρώγαμε με τον Θωμά και τον Σπάθα. Είχαμε γίνει φίλοι.
Ξέραμε από τη Δευτέρα ποιος διαιτητής θα βγει την Τρίτη για να μας παίξει την Κυριακή. Όταν ανεβήκαμε μου ζήτησε ο Θωμάς να πάρω προπονητή τον Κυράστα. Του είπα ότι δεν θα αλλάξουμε προπονητή. Κάποια στιγμή αργότερα μας είπε να πάρουμε τον Μαρκαριάν και μετά τον Ματζουράκη. Ήταν αρκετοί οι προπονητές που πήγαιναν καθημερινά στην παράγκα».
Ο πρώην πρόεδρος της Αχαϊκής ,Τάκης Παναγιωτόπουλος, είπε από την πλευρά του: «Πλήρωσα 50 εκατ. δρχ. για δωροδοκίες προκειμένου να ανεβάσω την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζάκυνθο έδωσα 400 χιλιάδες στον ταξιτζή, στο ημίχρονο. Έκλεισε το μάτι στο διαιτητή και μας έδωσε το πέναλτι της νίκης.
Στη Λακωνία πλήρωσα 1,2 εκατ. δρχ. για το “διπλό”. Κάποια στιγμή μού είπε ότι θα με πάει στον Θωμά και ότι με 30 εκατ. δρχ. θα καθάριζα. Ούτε πήγα ούτε έδωσα τα χρήματα κι άρχισαν να μας στέλνουν διαιτητές από τον Πειραιά, οι οποίοι μας έσφαζαν. Ήταν αδίστακοι έτσι και δεν πήγαινες με τα νερά τους»

http://mypanathinaikos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου