Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Ένα πλήρως αλλοιωμένο πρωτάθλημα ετοιμάζεται να κατακτήσει ο ψευτο-πρωταθλητής Ολυμπιακός για ακόμη μία φορά. Παρά τα χάλια που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός, τα εγκλήματα που γίνονται από την αρχή του πρωταθλήματος υπέρ του ΟΣΦΠ και εις βάρος όσων ομάδων αντιμετωπίζουν (και δεν ανοίγουν τα πόδια), δεν σβήνονται έτσι απλά και αποτελούν απόδειξη για το πώς λειτουργεί και η νέα τάξη πραγμάτων στους λιμανίσιους.

Πόσο δίκιο είχαν στον Παναθηναϊκό όταν με ανακοίνωσή τους ανέφεραν: «Όλη η Ελλάδα κατάλαβε πώς αντιλαμβάνεται ο ΟΣΦΠ το 50-50 που δήθεν αποζητά από τη διαιτησία. 50 για τον κ. Μαρινάκη, 50 για τον κ. Κόκκαλη και 50 για τον κ. Γκαγκάτση (150-0). Κατά τα άλλα, τα διαιτητικά λάθη που συμπτωματικά ευνοούν τον ΟΣΦΠ δεν κρίνουν ποτέ το αποτέλεσμα».

Ιδού τα εγκλήματα που έχουν γίνει υπέρ του Ολυμπιακού και εις βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου και που έχουν αλλοιώσει μέχρι εκεί που δεν πάει τη βαθμολογική κατάσταση:

1η αγωνιστική

Ηρακλής-Ολυμπιακός

Από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος άρχισαν οι… ομορφιές. Ο διαιτητής Σταθόπουλος έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι που έκανε ο Ντουντού, ενώ δεν απέβαλε και τον Τοροσίδη.

3η αγωνιστική

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος την ώρα που βρίσκονταν στο έδαφος παίκτες χτυπημένoι στο κεφάλι, άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί (και δεν το διέκοψε ως όφειλε), με αποτέλεσμα ο Πάντελιτς να σκοράρει στη συνέχεια της φάσης. Σαν να μην έφτανε αυτό, σφύριξε τη λήξη του αγώνα την ώρα που ο Πανσερραϊκός έβγαινε τετ α τετ!

4η αγωνιστική

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Ο διαιτητής Παμπορίδης ακύρωσε λανθασμένα γκολ του Αστέρα Τρίπολης και το σκορ αντί για 2-1 μετατρέπεται σε 3-0. Λίγο αργότερα, ακόμη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραδέχθηκε πως κακώς ακυρώθηκε το γκολ!

5η αγωνιστική

Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου

Ο Αρετόπουλος σκανδαλωδώς δεν απέβαλε τον Τοροσίδη (ακόμη και ο ίδιος δήλωσε μετά το ματς: «Έπρεπε να αποβληθώ»), ενώ το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού σε δήθεν ανατροπή του Μιραλάς από τον Ζαραδούκα (ούτε επαφή δεν υπήρχε) δεν θα το έδινε ούτε ο Μαρινάκης…

7η αγωνιστική

Ολυμπιακός-Αρης

Ο Μήτσιος δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Ρουίζ, αλλά με μεγάλη ευκολία το έκανε υπέρ του Ολυμπιακού λίγο αργότερα. Στο 32’ ακυρώθηκε γκολ του Ρουίζ ως οφσάιντ, ενώ ήταν στην ίδια ευθεία με την άμυνα των «ερυθρόλευκων».

10η αγωνιστική

Εργοτέλης-Ολυμπιακός

Ένα παιχνίδι που σκανδαλωδώς διακόπηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου επειδή τα βρήκαν σκούρα οι ερυθρόλευκοι, στο β’ ημίχρονο έπρεπε πάση θυσία να επικρατήσει ο ΟΣΦΠ. Οι κάρτες του διαιτητή Γιάχου έβγαιναν με τρομακτική ευκολία για τους παίκτες του Εργοτέλη, ενώ τα φάουλ πήγαιναν μονόπλευρα υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ το κόρνερ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του ΟΣΦΠ προήλθε από διπλό λάθος του βοηθού και του διαιτητή, καθώς δύο φορές η μπάλα βγήκε άουτ από τα πόδια του Ρόμενταλ και του Ριέρα. Ο Γιάχος όμως υπέδειξε κόρνερ και ακολούθησε το γκολ. Επίσης ο Μπούντιμιρ ενώ έφευγε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού κόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

11η αγωνιστική

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Και πάλι ο Παμπορίδης αρνήθηκε πέναλτι υπέρ του Σαλπιγγίδη στο 48’ όταν ανατράπηκε από τον Αβρ. Παπαδόπουλο, ο οποίος θα έπρεπε και να αποβληθεί. Τρία λεπτά αργότερα και πάλι το τσεκούρι Αβραάμ γκρέμισε στη γωνιά της μεγάλης περιοχής τον Βιεϊρίνια με τον αγκώνα, αλλά και πάλι ο Παμπορίδης έκλεισε τα μάτια. Λίγο αργότερα δεν προστάτευσε τον Ίβιτς σε σκληρό μαρκάρισμα του Μοντεστό, ο οποίος τη γλίτωσε με παρατήρηση και στη συνέχεια ο εκνευρισμένος Σέρβος αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Κορσικανό.

12η αγωνιστική

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ο Σιδηρόπουλος δίχως να έχει προηγηθεί κάποια διακοπή ή κάτι άλλο που να δικαιολογεί την απόφασή του, κράτησε επτά λεπτά καθυστέρηση και έληξε το παιχνίδι στο 97’, αφού κουράστηκε να περιμένει μήπως ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός.

15η αγωνιστική

Λάρισα-Ολυμπιακός

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα! Ο Σπάθας αρνήθηκε στη Λάρισα πέναλτι-μαρς σε ανατροπή του Μετίν από τον Ουρτάδο, ενώ στο 68’ δεν τιμώρησε με κόκκινη κάρτα τον Ιμπαγάσα.

16η αγωνιστική

Ολυμπιακός-Ηρακλής

Το πανελλήνιο απόλαυσε μέσω του τηλεοπτικού δέκτη τον διαιτητή Κωνσταντινέα να εμψυχώνει κατά τη διάρκεια του αγώνα τον Τοροσίδη λέγοντάς του «Πάμε παιχταρά μου»!

17η αγωνιστική

Κερκυρα-Ολυμπιακός

Ο βοηθός Αργυρός δεν βλέπει (;) διπλό οφσάιντ του Πάντελιτς και του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην αρχή της φάσης του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού.

19η αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

Ο διαιτητής Κουκουλάκης, έπειτα από απουσία πολλών αγωνιστικών λόγω τιμωρίας, επέστρεψε και μας θύμισε γιατί είχε τιμωρηθεί. Έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε ανύπαρκτη ανατροπή του Φουστέρ. Εν τέλει οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0. Μιλάμε για τον ορισμό της αλλοίωσης αποτελέσματος.

Όλα αυτά δεν είναι «εγκλήματα κατά της Ελλάδας», κύριε Μαρινάκη; Προφανώς όχι για εσάς. Μια χαρά άλλωστε το πανηγυρίσατε το γκολ από το πεναλτάκι-δώρο του Κουκουλάκη. Ντροπή!

http://www.leoforos.gr/

1 σχόλιο:

  1. kokkali efyges kai eipame oti tha ksevrwmisei to elliniko podosfairo . Telika apodeixtike oti apla toso kairo epsaxnes enan poutanas gio antaksio sou . TELIKA TON VRHKES !

    MARINAKH POYSTARA APO TO POLY FAI THA SKASEIS GAMW THN MANA SOU ARXIDI .

    ΑπάντησηΔιαγραφή