Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Διπλό του... Βόλου

Το έχουμε πει πολλές φορές. Οι άνθρωποι είναι επιστήμονες. Κάθε φορά θα βρουν και κάποια διαφορετική βρομιά για να πάρουν ένα παιχνίδι. Δεν περιμέναμε εξάλλου και κάτι διαφορετικό στο αποψινό φιλικό στο Βόλο με την ομάδα του Μπέου. Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις.

Όλοι έβαλαν το χεράκι τους για να περάσουν οι λιμανίσιοι ένα εύκολο απόγευμα στη Θεσσαλία. Πρώτος και καλύτερος ο Μπέος! Ο Σανκαρέ εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον «αιώνιο», ο Ούμπιντες, αυτός ο… διάβολος, ξαφνικά δεν μπόρεσε να είναι στη διάθεση του Τσιώλη.
Να μην αναφερθούμε και στα περίπου 10.000 εισιτήρια που μετέτρεψαν το Πανθεσσαλικό σε «τηγάνι». Δικαιολογημένες και οι αγκαλιές με τον Μαρινάκη, καθώς ο Βόλος που μας είχε συνηθίσει να παίζει ωραία μπάλα… μεταμορφώθηκε σε ομαδούλα Β’ Εθνικής.
Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, για τον… φόβο των Ιουδαίων ο Μαρινάκης έστειλε με την παρουσία του μήνυμα και στον Καλόπουλο. Τι να κάνει ο διαιτητής; Τη δουλειά του. Έπνιξε πέναλτι… μαρς του Τοροσίδη πάνω στον Σολάκη στο 34’ ενώ το γκολ του σωματείου από τον Πειραιά ξεκίνησε από φάση που ο Αλβάρεζ είναι κάτω και οι… ψευτόμαγκες του λιμανιού δεν βγάζουν έξω την μπάλα για το «fair play».
Ο Μαρινάκης τους έδωσε και τον Νέμεθ, οπότε όλοι ευχαριστημένοι. Και αύριο στα πρωτοσέλιδα ετοιμαστείτε για τροφή αμάσητη. Για «παλικαρίσια νίκη», «ψυχή πρωταθλητή» και άλλα τέτοια πολλά και γραφικά. Ουστ μαϊμούδες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου