Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

«Πραξικόπημα» Μαρινάκη

Τα όρια της γραφικότητας αγγίζει πλέον ο Βαγγέλης Μαρινάκης.  Για 2η φορά μέσα σε ενάμιση μήνα επισκέφτηκε κρυφά τα γραφεία της ΕΠΟ και συναντήθηκε με τον πρόεδρό της, Σοφοκλή Πιλάβιο, για να διαμαρτυρηθεί ξανά για τη διαιτησία.....

Σύμφωνα με πληροφορίες του Leoforos.gr, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού φέρεται να ζήτησε να έχει ο Κάκος την τύχη του Δαλούκα. Δηλαδή να σταματήσει να σφυρίζει. Όμως, όταν είδε ότι ο Πιλάβιος δεν το δέχεται αυτό, άλλαξε στάση και ζήτησε να μην ξαναοριστεί σε αγώνες του Ολυμπιακού.
Επίσης, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκ έθιξε το θέμα της δολοφονικής επίθεσης στον Βασσάρα και εξέφρασε την ενόχληση αλλά και την ανησυχία του. Παράλληλα, υποστήριξε ότι θα πρέπει να προωθηθεί στην προεδρία της ΚΕΔ.
Από την πλευρά του ο κ. Πιλάβιος, σχετικά με το θέμα της καρατόμησης του Κάκου, φέρεται να είπε ότι «όπως το πάει ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει κανένας διαιτητής μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα». Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τις συνέχεις επισκέψεις του κ. Μαρινάκη στα αποδυτήρια των διαιτητών, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη των αγώνων.


www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου