Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Σε απολογία ο Γκοβού για το νέο νυχτοπερπάτημα.

Η κατάσταση με τον Σίντνεϊ Γκοβού έχει γίνει μη αναστρέψιμη. Ο Γάλλος δεν βάζει μυαλό με τίποτα, εκθέτει τόσο τον εαυτό του (καλά αυτό λίγο μας νοιάζει) όσο και τον Παναθηναϊκό (αυτό είναι το σημαντικότερο) και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με το διαζύγιο να μοιάζει πιο πιθανό απο ποτέ. Μετά το νέο νυχτοπερπάτημα το βράδυ του Σαββάτου ο Γκοβού κλήθηκε εκ νέου σήμερα σε απολογία από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Νικόλας Πατέρας πολύ δύσκολα θα του δώσει ακόμα ένα συγχωροχάρτι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην Ελλάδα αναμένονται και οι μάνατζερ του Γάλλου μεσοεπιθετικού και οι δικηγόροι του για να δοθεί μια λύση στο όλο θέμα που έχει προκύψει και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξει διαζύγιο. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά από τον Παναθηναϊκό πλέον αυτό είναι που επιθυμούν, αφού είδαν και απόειδαν με τον Γάλλο και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Ο Γκοβού πρέπει να σημειωθεί πως μια μέρα πριν από το ματς του Σαββάτου με τη Λάρισα είχε συναντηθεί με στέλεχος της ΠΑΕ και είχε λάβει ακόμα μια προειδοποιήση πως εάν δεν διορθωθεί άμεσα ο χρόνος μετράει αντίστροφα για αυτόν. Και ο Γάλλος αντί να συνέλθει τον έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια, με τη συνέχεια να είναι γνωστή. Ανύπαρκτος στο ματς... υπαρκτός στο ξενύχτι.

Συντάκτης: Νικόλας Βασιλαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου