Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Στο σκαμνί η παρέα της ΕΠΟ;

Εντείνονται οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού Βασίλης Γκαγκάτσης και τα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ το 2005, εκ των οποίων τα τρία είναι ενεργά και ήταν τότε στενοί συνεργάτες του Γκαγκάτση, ενδέχεται να έχουν εμπλοκή με τη Δικαιοσύνη, αφού όλα δείχνουν ...
πως θα τους ασκηθεί ποινική δίωξη (πληροφορίες λένε σε βαθμό κακουργήματος) για απιστία.
Η υπόθεση αφορά τον τρόπο που χειρίστηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας την περίοδο 2004-05.
Η σύνδεση του Γκαγκάτση με τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή είναι φανερή, ενώ οι άλλοι τρεις που είναι εν ενεργεία και, ενδέχεται επαναλαμβάνουμε, να έχουν μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, είναι ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ και δηλωμένος Ολυμπιακός Γιάννης Οικονομίδης, ο ταμίας της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος στις εκλογές όπου ήταν υποψήφιος ο Νικόλας Πατέρας στήριξε την υποψηφιότητα Παπουτσάκη -την οποία στήριζε και ο Σωκράτης Κόκκαλης- και προκάλεσε αντιδράσεις, και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Χατζηαποστόλου, επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Γκαγκάτση και έχων καλές σχέσεις με τον Κόκκαλη.
Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε ένοχους και πως έχουν κάνει οτιδήποτε αξιόποινο τους παραπάνω κυρίους. Απλά αναφέρουμε το ρεπορτάζ πώς έχει και κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν τους.
* Στη φωτογραφία οι Χατζηαποστόλου, Οικονομίδης, Γκαγκάτσης με τον Σωκράτη Κόκκαλη...

www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου