Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ομπράντοβιτς: "Αν δεν παθιάζονται, η πόρτα είναι ανοικτή"

Η εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι δεν ήταν αρκετή για να εξευμενίσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που εξακολουθεί να είναι φουρκισμένος με την απόδοση πολλών παικτών του στο παιχνίδι της Λιουμπλιάνας.


"Είχαμε μόνο μία προπόνηση στη διάθεση μας για να προετοιμαστούμε για το Περιστέρι και χρειαζόμασταν φρέσκο αίμα για να παίξουμε" είπε αρχικά ο Σέρβος. "Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο μας και το ζητάω αυτό σε κάθε παιχνίδι. Ο «σεβασμός» είναι μαγική λέξη. Πρέπει τώρα, ενόψει Εφές Πίλσεν, να δούμε τι συμβαίνει με τον Περπέρογλου και τι γίνεται με τους Μάριτς και Νίκολας".

Όμως η συνέχεια ήταν πιο εντυπωσιακή καθώς οι δημοσιογράφοι ζήτησαν διευκρινήσεις για τα περί "ελλειψης κινήτρου" που είπε την Πέμπτη μετά το ματς με την Ολίμπια. «Είναι αργά να μιλάμε για την ήττα αλλά δεν μπορώ να βλέπω τους παίκτες μου να μην έχουν κίνητρο και συγκέντρωση όταν παίζουν. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε στην Ολίμπια ακόμη και αν στο τέλος, ήμασταν εμείς πιο τυχεροί. Σήμερα δεν μπορώ να πω ότι δεν δείξαμε μια καλή εικόνα παρά τη κούραση».

Και κάπου εκεί ο Ζοτς... άστραψε και βρόντηξε: «Αυτό με κάνει να απορώ… Γιατί; Έχουμε ήδη μπει σε φουλ ρυθμούς και κανείς δεν πρέπει να περιμένει από το προπονητή έξτρα κίνητρο για κάθε αγώνα. Αν δεν αγαπούν το μπάσκετ, αν δεν παθιάζονται μ’ αυτό, η πόρτα είναι ανοικτή. Εμένα η ζωή μου είναι το μπάσκετ. Δεν με πείραξε που χάσαμε το παιχνίδι. Θα χάσουμε και άλλα πιθανόν στη πορεία αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ τον τρόπο που παίξαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου