Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ SOS διάλυσης

Από το καλοκαίρι ακούμε και γράφουμε για την τραγική κατάσταση στον Παναθηναϊκό και πως τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Κανείς ωστόσο δεν ήθελε να πιστέψει πως αυτή η ομάδα θα μπορούσε ακόμα και να διαλυθεί, ωστόσο πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει και αν δεν βρεθούν λύσεις την Τετάρτη, το ενδεχόμενο της διάλυσης είναι πιο πιθανό από ποτέ.....


Άκαρπη συνάντηση και δυσαρέσκεια για τις απουσίες

Αυτό φάνηκε στην σημερινή συνάντηση του προέδρου του ΤΑΑ Θοδωρή Λιακόπουλο με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Αρχικά οι παίκτες εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το ότι δεν κατέβηκαν στην Γλυφάδα για να μιλήσουν μαζί τους οι Κίτσιος και Λουμίδης. Ο λόγος της δυσαρέσκειάς τους δεν είναι άλλος από το ότι οι δύο συγκεκριμένοι άνθρωποι ήταν αυτοί που είχαν υποσχεθεί στους παίκτες πως ότι θα παίρνουν κανονικά στην ώρα τους τα χρήματά τους έχοντας φτιάξει ένα χρονοδιάγραμμα, το οποίο και φυσικά ποτέ του δεν τηρήθηκε.

Να διασφαλιστούν αλλιώς διάλυση

Στην συνάντηση η οποία κράτησε σχεδόν μία ώρα, ο Λιακόπουλος άκουσε τα παράπονα των παικτών και τέθηκαν κάποια θέματα τα οποία και θα μπουν στο Δ.Σ της προσεχούς Τετάρτης. Το πιο σημαντικό εξ’ αυτών είναι πως οι «πράσινοι» δεν πιστεύουν πλέον στα λόγια και περιμένουν από την διοίκηση του Ερασιτέχνη να λύσει τα προβλήματά τους και να τους διασφαλίσει πως θα παίρνουν κανονικά τα χρήματά τους και επαναλαμβάνουμε όχι με λόγια, αλλά με πράξεις και μόνο με πράξεις, όπερ σημαίνει πως είτε θα πρέπει να δοθούν επιταγές, είτε να γίνει κάτι άλλο.
Μάλιστα ξεκαθάρισαν στον πρόεδρο του ΤΑΑ πως αν την Τετάρτη δεν βρεθεί λύση, τότε την Πέμπτη η ομάδα θα διαλυθεί!!!

WWW.LEOFOROS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου