Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Νίκες και θέαμα θέλει ο Γκμοχ

Αν ο Γιάτσεκ Γκμοχ μπορεί να φτιάξει κάτι αυτές τις λίγες ημέρες που θα βρίσκεται στην Παιανία ως προπονητής -έστω και προσωρινός- του Παναθηναϊκού, αυτό είναι σίγουρα η ψυχολογία της ομάδας και των παικτών. Κανείς άλλωστε δεν ζητάει... θαύματα από τον «σαγόνια». Όλοι ξέρουν άλλωστε τι μπορεί να προσφέρει, όπως ξέρει και ο ίδιος τι μπορεί να κάνει. Για αυτό και με το... καλημέρα στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» φρόντισε να στείλει το μήνυμά του.
Από τη στιγμή που οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας έλειπαν στο εξωτερικό, την ευθύνη για την παρουσίασή του στους παίκτες ανέλαβε ο Δημήτρης Γόντικας: «Όλοι ξέρετε ποιος είναι ο Γιάτσεκ Γκμόχ. Ένας στρατιώτης του Παναθηναϊκού. Βοηθήστε τον για όσο καιρό θα είναι μαζί σας», τους είπε χαρακτηριστικά.
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Πολωνός τεχνικός: «Θα είμαστε μαζί για μερικά παιχνίδια. Πάμε γερά να νικήσουμε τον Ηρακλή. Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει. Θέλω μαζί να κάνουμε μία νέα αρχή. Νίκες και καλό θέαμα. Αυτά είναι που ζητάω».
Το κλίμα στην Παιανία ήταν πολύ καλό, με τον Γιάτσεκ Γκμοχ να προσπαθεί να αποβάλει απο τους «πράσινους» την πίεση απο το «στραβοπάτημα» με τη Λάρισα. Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά έλεγε και ο ίδιος «ό,τι έγινε, έγινε. Το θέμα είναι απο εδώ και πέρα τι κάνουμε».

www.leoforos.gr


Υ.Γ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ??? ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ... ΤΕΣΠΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου