Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

META TON MEΣΙ ,Ο ...ΜΙΡΑΛΙΣΙΝΙΟ

Αφού δεν πέτυχε το πείραμα "Φετφατζίδης και ναυάγησε στο ντέρμπι ,όλα τα ερυθρόλευκα και τα περισσότερα αντικιμενικά μμε έχουν πέσει με τα μούτρα στην δουλειά και λίγες ώρες μετά το ντέρμπι ,έβγαλα νέο αστέρι ,τον μεγάλο Μιραλάς!......


Απο την προηγούμενη Κυριακή ...
μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με το νέο θαύμα της φύσης που έχει ο γαύρος και εξηγούν γιατί θα αφήσει εποχή ,γιατί διαφέρει απο όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η κλασσική γαύρικη προπαγάνδα ,ώστε τα πρόβατα να είναι ήσυχα και να μην αρχίζουν να ρωτούν γιατί οι Ριέρα και Ρόμενταλ που ήρθαν με δάφνες και τιμές δεν έχουν πείσει ακόμη.

Και αφού ο Φετφατζίδης δεν δικαίωσε την προώθηση που του κάνανε όλα τα μμε ,εξαφανίστηκε και στον αφρό βγήκε ο Μιραλάς μέχρι να απογοητεύσει κι αυτός.

Η πλάκα είναι πως αυτές οι κινήσεις είναι πάγια γαύρικη τακτική. Όπως όταν τους βγήκε ο Τουρέ και την έκανε για Γαλλία ,είχε βρει ο Κόκκαλης τον manager του Τουρέ και του έφερνε τους νέους Τουρέ που ήταν φθηνές λύσεις και πάμε όλα τα γαύρικα και αντικειμενικά μμε να εξυμνούν τους παικταράδες του πράκτορα.

Και τώρα βγήκε ο manager του Μιραλάς και ζητάει λεφτά ...ε ρε κάτι γέλια που θα πέσουν...

www.panathinaikos-press.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου